Terminlister 2012:
Gutter 08
Gutter 10
Gutter 12
Gutter 14
Jenter 14
Tabell:
Gutter 14
Jenter 14
Kjøreliste bortekamper:
Gutter 08
Gutter 14
Servering hjemmekamper:
Gutter 08
Gutter 14

 

Sesongen 2012

Her presenterer vi informasjon om det som foregår i løpet av sesongen. I menyen til høyre har vi lagt ut terminlister, og diverse annen informasjon. Vi planlegger å få lagt ut mer informasjon etterhvert, og vi vil forsøke å få lagt ut tabellene etterhvert.


NBI - Bodø/Glimt (5 - 3)

Smågutter 14

Kveldens toppoppgjør i smågutteserien ble en spennende kamp mellom seriens klart to beste lag. Første kamp i Bodø var en jevn kamp som endte 3-2 til NBI. I kveld var det klart for ny kamp og ”seriefinale”

Glimt stilte med 13 spillere og håpte nok på revansj på Innerjorda. Hele 70 tilskuere møtte opp til kampen og de skulle få se en jevnspilt og spennende kamp. Våre gutter gikk offensivt ut og tok raskt ledelsen ved Simen Steinåmo. Gutta jublet høyt men slakket ikke av på tempoet. Noen minutter senere gikk NBI opp i en 2-0 ledelse etter meget fint angrep som ble avsluttet av Jørgen Navjord. Glimtspillerne var rystet og våre gutter fikk blod på tann og fortsatte med å spille fin fotball med godt pasningspill. Midtveis i omgangen kombinerte Jørgen og Thomas fint og kom alene med Glimt sin keeper og plutselig sto det 3-0 til hjemmelaget etter skudd av Thomas Johannessen. Publikum og spillere jublet for det som så ut til å gå mot en klar hjemmeseier. Med seier ville NBI ha 6 poengs forsprang på Glimt. Rett før pause reduserte Glimt og skapte ny spenning i kampen. NBI sine få spillere kjempet heroisk, men med få innbyttere ble spillerne naturlig nok slitne. Glimt hadde nesten 2 lag og byttet regelmessig.

Trener Trond Kristensen og gutta brukte pausen godt og Trond ba spillerne beholde roen i 2.omgang. Glimt styrte spillet og reduserte til 3-2. NBI sine gutter var effektive og økte ledelsen med en vakker chip av Marcus Øines. Midtveis i 2.omgang var dermed stillingen 4-2 til hjemmelaget.  Rett etterpå økte Marcus Øines ledelsen til 5-2 før Glimt raskt reduserte igjen. Etter hvert ble våre gutter slitne og skader førte til at 11-åringen Emil Kristensen ble kastet utpå banen. Emil kjempet godt og var nær scoring på hodet etter en langpasning fra Jørgen. De siste 10 minuttene ble veldig spennende. Glimt presset hardt og skader på våre spillere førte til at vi ikke hadde friske bein å sette innpå. Glimt hadde mange skudd på mål i kampens sluttfase, men hvis de ikke gikk over ble de stoppet av NBI's meget gode keeper Daniel Kristensen.

Da kampens gode dommer, Benjamin Hansen, blåste av kampen brøt jubelen løs både blant spillere og ivrige hjemmesupportere. Glimt forsøkte seg på fint pasningspill men ble kriget i senket av et effektiv og hardt kjempende hjemmelag.

NBI smågutter kan dermed ta sommerferie med en klar serieledelse.

Målscorere:
Marcus Øines: 2
Simen Steinåmo: 1
Jørgen Navjord: 1
Thomas Johannesen: 1


NBI - Ørnes (1 - 11)

Småjenter 14

Kampen ble spilt på Innerjorda Stadion. NBI stilte med sine 6 faste spillere som jobbet fantastisk godt og fant hverandre bra. Jentenes unge trener Marcus Øines har fått sving på laget. NBI sitt mål ble skåret av Linnea Kvæl. Maria Øines og Iselin Steffensen delte keeperjobben og spilte hver sin omgang.

NBI sine jenter løp og løp gjennom hele kampen - tatt i betraktning at de bare hadde en innbytter, må man si at de spilte godt og at kampresultatet kanskje ikke er representativt for kampen sett under ett.

Neste kamp er mot Reipå Neverdal den 16. juni (http://www.fotball.no/System-pages/Kampfakta/?matchId=5628320)

Målscorere:
Linnea Kvæl: 1

Kampen ble spilt Tirsdag 05.06.2012


NBI - Valnesfjord (7-4)

Lillegutter G10

Nbi gutter 10 tok i mot Fauske Sprint1, i går på Innerjorda, til en underholdene kamp. Våre gutter kunne gå til pause med 5-0 ledelse, alle mål ved Gustav A. Jørgensen. Etter pause kom Fauske med i kampen, med fire kjappe mål. Kristian Larsen og Eirik Johansen la på slik at kampen endte 7-4.

Målscorere:
Gustav A. Jørgensen: 5
Kristian Larsen: 1
Eirik Johansen: 1

NBI G10 og Valnesfjord

Kampen ble spilt mandag 04.06.2012


Fauske Sprint - NBI (3-3)

Lillegutter G10

Kampen startet met ett kjapt mål fra NBI. Beiar gutta holdt 0-1 ledelsen til til pause.Etter pausen kom det mål til Fauske Sprint, 1-1. Like etter dundret Kristian Larsen inn ett vakkert mål. Kampen endte til slutt 3-3. Beiarn spilte nok årets bestekamp, tre vakkre mål.

Målscorere:
Gustav Aune Jørgensen: 2
Krisian Larsen: 1

Avspark

Avspark

Kampen ble spilt onsdag 30.05.2012


Misvær-NBI (1-8)

Lillegutter G10

Dagens kamp mellom Misvær og Nbi gutter 10 ble litt av ett fyrværkeri, og våre gutter tok en kjapp ledelse, til pause sto det 5-0. Kampen jevnet seg mere ut i andre, kampen endte til slutt 8-1 til våre gutter som spilte en flott kamp. Målene kom ved Kristian Larsen, Isak, Gustav og Sigve.

 


NBI-Splint (10-1)

Smågutter G14

I kveld ble det spilt ny kamp på Innerjorda. Småguttespillerne tok i mot Splint sine smågutter til det som skulle bli en målrik kamp. Lørdagens haglbyger og sterk vind var byttet ut med sol og et hjemmelag som spilte meget god angrepsfotball. 1. mål kom etter ca. 5 min ved Marcus Øines. NBI hadde god kontroll på kampen og gikk til pause med 5-0. Mot slutten av omgangen hadde Splint noen gode sjanser men de ble alle tatt hånd om av NBI's gode målvakt, Daniel Kristensen.

2. omgang ble mere jevnspilt, men målene rant likevel inn og kampen ebbet ut med 10 - 1 til hjemmelaget. Noen av målene var spesielt vakre og vi vil trekke frem Nesta sin brilliante lobb (6-0) og Marcus sitt volleyskudd fra ca. 15 meter etter pasning fra Simen (9-0). Lilleguttspilleren Emil  var pga. frafall i troppen hentet inn som reserve, men scoret like godt 2 mål, ett mål med hver fot:-).

Med dette resultatet passerte NBI sitt småguttelag Bodø-Glimt på tabellen og kan feire pinse som serieledere. Tabellen finner du her

Målscorere:
Marcus Øines: 4
Emil Kristensen: 2
Nesta Ndungi: 2
Thomas Johannessen: 1
Simen Steinåmo: 1

 

 

NBI inne i straffefeltet til Splint

 

Nesta har akkurat sendt avgårde en utsøkt lobb over Splint sin keeper, og den ligger i nota til stor jubel fra spillere og publikum.


NBI - Fauske Sprint (3-6)

Lillegutter G10

Dagens kamp på Innerjorda gutter10 mellom Fauske Sprint endte til slutt 3-6.tilFauske,kampen var jevnspilt.Neste kamp blir førstkommende torsdag i Misvær.


Fauske Sprint 3 - NBI (4-7)

Lillegutter G10

 

kamp på Fauske 15/5-2012. Resultat 7-4 til NBI
Vi dro til Fauske med ikke alt for store forhåpninger, siden vi bare hadde en reserve. Han var  i tillegg litt syk, men sporty nok stilte han opp og spilte sammen med laget. Det ble en veldig underholdende og velspilt kamp. Guttene kjempet hardt og vant en meget fortjent seier.  På bildet ser  vi en fornøyd gjeng etter årets første seier . Neste kamp for dem er torsdag 24/5 på innerjorda.

 


NBI - Halsa

SMÅGUTTER  14

I dag tok gutta våre imot Halsa i snøværet på innerjorda stadion. Kampen startet jevnt, men det var gutta våre som fikk ballen først i nettet. Kampen fortsatte og været ble litt penere etter hvert. Så kom Halsa til angrep og satte ballen i målet. Det var nå 1-1, men det varte ikke lenge. Like før pause ble en corner slått inn, og Nesta fikk den videre til Andreas som fikk den i mål. Andre omgang var en jevn omgang, men hjemmelaget hadde nok flest målsjanser. Og kampen endte 2-1 til hjemmelaget. Et godt entusiastisk publikum støttet oss til seier. Etter to serierunder står vi med to seiere og er storfornøyd.


Utsatt kamp

Jenter 14

Kamp 10.05 utsatt. Kommer tilbake med ny dato


Reipå/Neverdal - NBI

Jenter 14

Den første kampen til jenten som var en kamp mot Reipå/Neverdal ble spilt i Meløyhallen. Jentene tapte 11-2. Begge målene scoret av Siril.


NBI - Fauske/Sprint

årets første hjemmekamp lillegutter12, kan du se på torsdag kl 19, på Innerjorda. Da kommer Fauske/Sprint på besøk.


Glimt - NBI (2-3)

Gutter 14

årets sesong startet med en sterk borteseier til våre gutter. Glimt gikk tidlig opp i ledelsen med 2-0 i vindkastene pa Aspmyra kunstgress. Rett før pause reduserte NBI ved Marcus Øines. I andre omgang kjørte våre gutter over Glimt , men målene lot vente på seg. Til slutt lyktes Markus med utligningen og 5 min før slutt satte Thomas Johannessen inn seiersmålet til stor jubel fra glade gutter og forfrosne tilskuere med beiarblod i årene. Dagens bursdagsgutt, Kristoffer Steen, spilte en strålende kamp som midtstopper og fikk etter kampen gratulasjoner fra Runar Berg. Neste kamp spilles på Innerjorda lørdag 12.mai kl 14.

NBI-Glimt